Garn

Hos Garnlykke finder du et bredt udvalg af kvalitetsgarn til dit næste projekt. I butikken finder du uldgarn og uld blandet med andre natur produkter.

Isager Garn

Garnlykke har p.t. følgende kvaliteter fra Isager Garn på hylderne:

Tvinni, Spinni, Alpaca 1, Alpaca 2, Alpaca 3, Highland Wool, Silk Mohair, Merilin, Japansk Bomuld, Bomulin og Trio.

Vi har ikke fuldt sortiment inden for alle kvaliteter, men hvis du ønsker en farve som ikke er på hylden bestiller vi den gerne hjem. Det samme gælder hvis du ønsker et af Isagers andre garner.

Se og læs mere om Isager Garn her.

CaMaRose

Det lækre garn fra CaMaRose kan du nu også finde i butikken. Vi er startet ud med et udvalg bestående af Yaku, Økologisk Sommeruld, Tynd Lamauld og Månestråle. Sortimentet vil løbende blive udvidet. Du kan også købe opskrifter fra CaMaRose og Pixen i butikken.

Se og læs mere om CaMaRose her

Gepard Garn

Garnlykke har p.t. følgende kvaliteter fra Gepard Garn på hylderne:

My Fine Wool, Kid Seta, CottonWool 3 og Wild&Soft.

Se og læs mere om Gepard Garn her.

Lang Yarn

Garnlykkes strømpegarn kommer fra Lang Yarn. På hylderne finder du bl.a. Jawool som er et strømpegarn med 210 m/50 gr., bestående af 75% uld og 25% nylon. Udover strømper er Jawool meget velegnet til baby/børnestrik idet garnet er superwash behandlet. Jawool kan også benyttes i de mange lækre opskrifter fra PetiteKnit.

Udover Jawool finder du også andet strømpegarn fra Lang Yarn på hylderne, dette udvalg skifter løbende.

Knoll Supersoft

Garnlykke forhandler Supersoft fra det Engelske spinderi Knoll Yarn. Supersoft er et to trådet uldgarn med en løbelængde på ca. 288 m/50 gr.

Supersoft benyttes i mange af de lækre opskrifter fra Hanne Larsen Strik.


Kig ind i butikken og se de mange smukke farver.

Udover de firmaer og kvaliteter der er nævnt her, kan der løbende komme nye produkter til. Hvis der kommer nyheder ind i butikken vil det blive vist bl.a. på facebook.